Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 13., hétfő

Cabaye csábítgatta Gervinho-t

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/6/9/1307646240516/Gervinho-Arsenal-Lille-007.jpg

A Newcastle United első nyári szerzeménye, a francia Yohan Cabaye csábítgatta korábbi csapattársát Gervinho-t, hogy igazoljon ő is a Tyneside-ra.

Még labdába sem rúgott a Newcastle színeiben, mégis egyre szimpatikusabb ez a srác…

Cabaye állítólag még a Lille-nél beszélt Gervinho-val, aki nem csupán csapattársa, de jó barátja is az életben, hogy szerződjön a Newcastle Unitedhez vele. A középpályás elmondása szerint az elefántcsontparti szívesen jött volna vagy jönne is, az egyetlen problémát a játékos ügynöke(i) jelentik.

“Gervinho-t nagyon kedvelem, nem csak mint csapattársat, de az életben is. A Lille-nél még mondtam neki, hogy jöjjön ő is a Newcastle-be velem. Azt hiszem hallgatott rám. Most várni kell mi történik vele.”

Gervinho neve nem egyszer került szóba mostanában a Newcastle United kapcsán, azonban a legutóbbi információk szerint az elefántcsontparti válogatott szélső az Arsenalhoz fog igazolni. Ha Cabaye állítása igaz, akkor nem biztos, hogy teljesen lefutott téma ez.

Cabaye egyébként elárulta, hogy végső döntésének meghozatala előtt válogatottbeli csapattársa Charles N’Zogbia, valamint két másik korábbi szarka játékos Franck Dumas és David Rozehnal is jó véleménnyel voltak a Newcastle-ről és javasolták neki, hogy igazoljon a csapathoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése