Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 10., péntek

Hodgson bízik Odemwingie maradásában

http://football-bettingnews.com/wp-content/uploads/2011/02/Peter-Odemwingie.png

A West Bromwich Albion csapatának menedzsere, Roy Hodgson reménykedik abban, hogy együttese képes lesz megtartani Peter Odemwingie-t.

A nigériai válogatott támadó a múlt nyáron került a birminghamiekhez, akiknél első idényében tizenöt gólig jutott, felkeltve ezzel több élcsapat érdeklődését is. Az egyetlen ok, amiért talán mégis nehéz lenne eladni őt a piacon, az a játékos kora, Odemwingie ugyanis már huszonkilenc esztendős, ebben a korban pedig már nem kapkodnak egy játékosért a szigetországban, különösen az élcsapatok.

Hodgson szeretné meghosszabbítani a nigériai szerződését, aki ha aláírja az új megállapodást, akkor heti 42 ezer fontot vihet majd haza.

"Szeretnénk őt megtartani, mert nagyon hasznosan játszott az idén!" - nyilatkozta a menedzser. "Szerződésünk van és nem akarunk megválni tőle, a többi rajta áll, éreznie kell, hogy mi bízunk benne! Szerencsére a klubnak nincsenek tartozásai, így senkit sem kell eladni, a költségvetésünk is egyensúlyban van."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése