Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 10., péntek

Hughes az ambíció hiánya miatt távozott a Fulhamtől

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Hughes+Manchester+United+v+Fulham+Premier+qLFoaPgfhWkl.jpg

Egy hete derült égből villámcsapásként jelent meg a hír, miszerint Mark Hughes távozik a Fulham csapatától.

A walesi menedzser lemondására nem utalt semmi sem, a fővárosiakkal a középmezőnyben végzett elfogadható teljesítménnyel. Ügynöke szerint nem kell semmiféle háttérbeli spekulációkra gondolni, egyszerűen arról van szó, hogy Hughes szerint a Fulhamnél nincsenek meg azok az ambíciók, amelyeket ő szeretett volna, ha megvannak!

A szigetországi sajtó máris szóba hozta a távozott tréner az Aston Villa kispadjával, hogy talán az lehet a háttérben, de úgy látszik, ez a hír nem felel meg a valóságnak.

"Nem tudok rosszat mondani a Fulhamről, néha bekerülnek a legjobb tízbe, de nem többek egyszerű középcsapatnál!" - nyilatkozta Kia Joorabchian a Radio 5 Live-nak. "Ő ennél többre vágyik, nem elégszik meg ezzel a szinttel. Az utóbbi napokban több csapat kispadja is megürült, de higyjék el, hogy nem ez volt a háttérben, mert Mark őszinte ember, csak kimondta amit gondolt, aztán lépnie kellett!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése