Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 10., péntek

Gervinho az Arsenalé?

http://www.kopsource.com/wp-content/postimages/gervinho-liverpool1.jpg

Nagyon úgy néz ki, hogy az Arsenal nyerte a Lille csatáráért, Gervinhoért folytatott harcot egy 10 millió font körüli ajánlattal.

Az elefántcsontparti játékos már elmondta, hogy a nyáron el akarja hagyni Franciaországot és a Premier League-be szeretne menni és most ez pár napon belül belül be is teljesülhet, amikor Észak-Londonba költözik.

Miután már a Phil Jonesért folytatott harcot elvesztette Wenger a Manchester Uniteddel szemben, most már kizárta a 24 éves játékosért folytatott versenyből a Liverpoolt és a Newcastle-t. Gervinho 14 gólt szerzett idén a francia bajnokságban.

Miután már Wenger leigazolta a Charlton fiatal védőjét, Carl Jenkinsont úgy gondolja, hogy most már jobban kell érdeklődnie a Balckburn kapitányáért, Chris Sambáért vagy a Bolton védőjéért, Gary Cahillért, hogy megerősítse csapata védelmét.

Az Arsenal szurkolói már láthattak a Manchester Unitedtől és a Liverpooltól is igazolást (Phil Jones és Jordan Henderson), most Wengernek kapitányát kell megtartania, aki újra szóba került a Barcelonával és Samir Nasrit, akiért a Manchester United érdeklődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése