Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 15., szerda

Nasri tárgyalása folyik

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQtkEPvVtCpFmK5VrOksLCCBfGHqA0U2RLHWyhiutvg1vePuJbE&t=1

Samir Nasri ügynöke elmondta, hogy az Arsenal középpályása tárgyalni fog Arséne Wengerrel a jövőjéről és szerződésének meghosszabbításáról.

A francia játékos, akinek jövő júliusban jár le a szerződése az ágyúsokkal, egyesek szerint távozik az Emirates Stadiumból.

Az Arsenal edzője, Arséne Wenger világossá tette, hogy Észak-Londonban akarja tartani Nasrit és nincs szándékában eladni őt a Manchester Unitednek, akik harcolnak az aláírásáért.

Egyes cikkek szerint a francia játékos szerződéshosszabbítása elakadt, mert nem elégedett a fizetéssel, ezért más csapatok ajánlatát is meg akarja hallgatni.

Azonban Nasri ügynöke, Alain Migliaccio elmondta, hogy folynak a tárgyalások és a játékos a közeljövőben fog találkozni Arséne Wengerrel is.

"Szeretném tisztázni, hogy nem akadt el a szerződéshosszabbítás az ágyúsok és a játékos között és hamarosan újra találkozunk Arséne Wengerrel."

Migliaccio eloszlatta azokat a híreszteléseket, miszerint a játékos távozni akar az Emiratesből. Legutóbb az Internazionale érdeklődött iránta.

"Néhány klub érdeklődik Samir iránt, de felesleges megnevezni őket."

"Mielőtt meghallgatunk más csapatokat, beszélnünk kell az Arsenallal."
(fc-arsenal.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése