Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 13., hétfő

Samba lehet a megoldás az Arsenal védő gondjaira

http://answers.bettor.com/images/Articles/thumbs/extralarge/2011_1_1-2011_1_1_5_54_23-jpg-50766.jpg

Chris Samba, a Blackburn védője közel van ahhoz, hogy csatlakozzon az Arsenalhoz, legalábbis a hírek erről szólnak.

A kongói játékos Twitterén osztotta meg gondolatait, jelen eseteben azt, hogy egy hosszú út után megérkezett Londonba, és, hogy remek hétvégét tudhat maga mögött.

Első Tweetje:" Egy hosszú út után, de végre megérkeztem Londonba"
Második Tweetje: Remek hétvégét tudhatok magam mögött, és most elmegyek lazítani , ahogy mindenki más teszi ezt, nemde?

Az Arsenal már régebb óta érdeklődik a védő iránt, és állítólag már két ajánlatot is letett a Blackburn asztalára,de azóta semmi konkrétumról nem hallani, habár már többször közölte a sajtó, hogy közel van a játékos az Emirateshez.

Samba június 11-én megérkezett Londonba, és több mint valószínű , hogy tárgyalni az Arsenallal. Miután a játékos a hivatalos Twitter oldalán osztotta meg a hírt , így megerősödni látszik az, hogy a Kongói csatlakozik az Arsenalhoz.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az Arsenal 8 millió €-ról 10 millió €-ra növelte ajánlatát,amit úgy látszik a Blackburn el is fogadott, egy hosszabb tárgyalási sorozat után.

A Blackburn-védő januárban már majdnem csatlakozott az Arsenalhoz - amit egyébként maga a játékos is megerősített-, de akkor valami ok(ok) folytán nem jött létre az üzlet.

Jóllehet, a játékos iránt a Liverpool, a Tottenham, és továbbá az Aston Villa is érdeklődik, de az Arsenal az egyetlen olyan klub amely indul a Bajnokok Ligájában, és ez előnyt is jelent az ágyúsuk számárra, mivel a védő kijelentette:olyan klubba igazolna, amely indul Európa legrangosabb kupa sorozatában.

Az Arsenal 10 millió €-ért plusz jutalékért veheti meg a játékost. A jutalék a összege nyilván attól fog majd függeni, hogy a játékos hányszor lép pályára, valamint attól, hogy hogyan teljesít majd.

A huszonhat éves játékos öt esztendő után hagyhatja el a Blackburnieket miután új kihívásokra vágyik: a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.

Wenger, Phil Jonesról - aki szintén a Blacburnben futballozik- már lecsúszott ezért is indult be még jobban az átigazolási piacon. A játékos, több lap szerint tárgyalni érkezett Londonba.

A játékos ezelőtt a következőket mondta: " Sok klub tárgyalt már a menedzseremmel. Mindazonáltal semmi konkrétummal nem tudok szolgálni, még döntést kell hoznom. A labdarúgásban nem a pénz az elsődleges, hanem maga a játék a legfontosabb. A célom az, hogy a legnagyobb futballmérkőzéseken is pályára tudjak majd lépni."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése