Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 14., kedd

Gazidis - Kroenke megérti a klubot

http://theoriginalwinger.com/wp-content/uploads/2011/05/Stan-Kroenke21.jpg
Stan Kroenke


Ivan Gazidis úgy véli, hogy Stan Kroenke jó hatással lesz az Arsenalra, miután az elmúlt hetekben a legfőbb részvényes lett.

Az amerikai üzletember 2008 szeptembere óta vezető a klubnál és most a klub részvényeinek 66,64 %-át birtokolja, miután áprilisban ajánlatot tett a klubra.

Kroenke régóta sikeres sportklubok tuljadonosa és az Arsenal ügyvezető igazgatója elmondta, hogy Stan jó hatással lesz az Emirates Stadiumra.

"Tiszteltjük Stant, mert ő egy olyan ember, aki megérti a klubot" - mondta Gazidis.

"Danny Fiszman betegsége miatt át kellett alakítani a tulajdonosi kört, ugyanis Danny eladta a részvényeit Kroenkének. Bízott benne, hogy nagy felelősséget vállal a klubért."

"Kroenkéről ismert, hogy a vezetők megbíztak benne. Nagy múltja van a sportban, és nagyon fontos szerepe van az Arsenalnál is. Az önfenntartó modell meghozta a sikert a sportcsapatainál és most az Arsenallal is sikert akar elérni."

"Megszerette az Arsenalt, de mindig a háttérben marad. Ő nem olyan, hogy lépeget előre és saját magát akarja fényezni."

Gazidis is megnyugtatta az AST member-öket, akik kételkedtek abban, hogy Kroenke tudja-e finanszírozni az adósságot.

"A visszajelzések, amiket Kroenke adott az ajánlattal kapcsolatban: Támogatni fogja az önfenntartó modellt és a vásárlása nem fog adósságot halmozni a klubnál."

"Ezt a két kötelezettséget vállalta és ezeket erősítette meg."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése