Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 9., csütörtök

Az Arsenal most már elengedné Fábregast?

http://images.planetf1.com/11/05/800x600/CescFabregas_2598040.jpg
Az Arsenal hajlana arra, hogy elengedje spanyol futballistáját, Cesc Fábregast nevelőegyesületébe, a Barcelonába - állítja a klubhoz közel álló két katalán lap.

Az El Mundo Deportivo úgy értesült, Arséne Wenger, a londoni alakulat menedzsere beleegyezett abba, hogy a csapatkapitányt eladják, de azzal a feltétellel, hogy más angol klubhoz nem szerződhet.

A Sport szerint az Arsenal vezetői mostanra arra az álláspontra jutottak, hogy Fábregas eladása elkerülhetetlen. A katalán újság úgy tudja, hogy a 24 éves középpályás képviselőit csütörtökön Barcelonába várják, hogy megtudják tőlük, mik a londoniak pénzügyi igényei.

A Barca már egy ideje próbálja visszacsábítani Fábregast, de az eddigi próbálkozások sikertelennek bizonyultak, noha maga a játékos szívesen szerződne haza. Pályafutását a barcelonai elitklub akadémiáján kezdte, de már 16 évesen az Arsenalhoz került. Az El Mundo Deportivo szerint a tárgyalások most sem ígérkeznek könnyűnek, a Sport pedig konkretizálja is a várható nehézséget, amikor azt írja, hogy az Arsenal akár 50 millió eurót is kérhet a világbajnok labdarúgóért. Javier Faus, a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Barcelona alelnöke szerdán közölte: 45 millió eurót költhet új futballistákra a klub az átigazolási időszakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése