Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 14., kedd

Hiddink Wilkins visszahelyezését kéri

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/feb2009/4/9/Image_6_for_Chelsea_1_0_Juventus_gallery_760809268.jpg
A holland tréner szerint Roman Abramovicsnak félre kell helyeznie a büszkeségét. 

Ray Wilkins tavaly őszi kirúgását követően a Chelsea látványos visszaesésbe kezdett, ami végül egy trófea nélküli szezont és Carlo Ancelotti kirúgását jelentette.

Az 54 éves szakember az Ancelotti által megtervezett taktika miatt veszett össze Roman Abramovics tulajdonossal és Ron Gourlay vezérigazgatóval. Ezen a nézeteltérésen kívül is voltak olyan dolgok, amiben a vezetők és Wilkins képtelen volt megegyezni, ami végül a másodedző állásába került. E döntést követően úgy tűnt, hogy a volt Chelsea játékos és edző majd 30 éves munkája véget ért a “kékeknél”. Azonban Guus Hiddink – aki mindenképpen a legesélyesebb a Stamford Bridge menedzseri posztjára – a hét folyamán kérvényezni fogja Abramovicsnál, hogy korábbi segítője újra munkát kapjon Londonban.

A holland tudja, hogy Wilkins egy rendkívül népszerű ember az öltözőben és munkája megkönnyíti a menedzser dolgát. Egyelőre nem tudni, hogy az angol edző azok után, hogy szó nélkül kivágták a klubtól, most szeretne-e visszatérni, ám az biztos, hogy Hiddink olyan embereket szeretne maga köré építeni, akikkel ugyanúgy, mint két éve sikeresen tud a együttműködni a Chelsea-nél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése