Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 9., csütörtök

Az ágyúsok ajánlata is el volt fogadva

http://www.sportsvibe.co.uk/assets/Uploads/_resampled/SetWidth250-Phil-Jones-Arsenal-Liverpool-Manchester-United-2011.jpg

Egy Arsenallal foglalkozó blog - a We are The North Bank - állítása szerint, és Matt Law újságíró szerint az Arsenal tegnap esti 16 millió font fölötti ajánlatát Phil Jonesért elfogadta a Blackburn.

Míg sokan megkérdőjeleznék egy 19 éves, relatíve tapasztalatlan középhátvéd szerződtetését, mint megoldás a védőproblémára, addig Wenger készen lett volna csúcsösszeget kifizetni az angol U21-es válogatottért.

Úgy tűnik, hogy Manchester városa, illetve a csapatának a jelenlegi helyzete segítette hozzá Fergusont a játékoshoz. Law ezt mondta:

"Arsenal kifizetett volna többet is mint a United. Jones a MU-t választotta a város miatt, illetve karrierje miatt. Wenger megtett mindent, amit megtehetett az ügy érdekében."

Legalább ez megmutatta, hogy a klub képes lenne nagyobb összegeket is költeni a nyáron. Jones távozása a Blackburntől csak mégkomplikáltabbá teszi az ügyet Sambával kapcsolatban, ezért Wenger talán Gary Cahillt fogja megpróbálni leigazolni.

Mint az ismeretes, a Bolton 17 millióért lenne hajlandó megválni a játékostól, viszont a játékos szerződése az utolsó 12 hónapba lépett, és ha szeretnének pénzt látni a játékosból, akkor bizony kevesebbért is el kell engedniük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése