Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 9., csütörtök

Gervinho Angliába igazol

http://www.kopsource.com/wp-content/postimages/gervinho-lille.jpg

Az Arsenal, Liverpool és Newcastle United által is kiszemelt Gervinho elmondta, elhagyja a nyáron a Lille csapatát, és a Premier League-be igazol.

A 24 éves játékos 15 gólt lőtt 40 meccsen a franciáknál, ezzel felhívva a nagy csapatok figyelmét is magára.

Rudi Garcia, az edzője nemrég mondta el, szeretné megtartani az elefántcsontpartit, azonban Gervinho még nem döntötte el, marad-e, vagy továbbáll. Mostanra úgy tűnik, eldőlt, elhagyja a francia bajnokságot.

A csatárnak már csak egy éve van a szerződéséből, és elmondta, fő vágya az angol élvonal kihívásaival szembenézni, és ott kipróbálni magát.

"Döntést hoztam, távozom." Mondta a Skysports.com-nak.

"Nemsokára találkozom a klubbal, akkor majd elmondom nekik, de megértik, hogy Európa legjobb bajnokságában akarok bizonyítani."

"Az ügynökeim úgy intézik az ügyeimet, ahogy azt én szeretném, az emberek is tudják, a jövőm Angliában van."

Az elefántcsontparti sztár kétszer is eredményes volt, amikor a válogatottal kijutottak a jövő évi Afrikai Nemzetek Kupájára, 6-2-re verték Benint, Gervinho pedig a végső győzelemről álmodik.

"Kijuttattuk az országunkat az ANK-ra, igyekszünk megnyerni, hiszen az országunk már tíz éve konfliktusoktól szenved." Mondta.

"Remélhetőleg beléptünk a béke idejébe."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése