Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 10., péntek

Tévez utálja Manchestert!

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01896/carlos-tevez_1896139c.jpg

Carlos Tévezt tejben-vajban fürösztik a Citynél, most mégis újabb támadást intézett klubja ellen, még ha csak közvetett módon is. Az argentin csatár kendőzetlenül nyilatkozott arról, mennyire utálja Manchestert, és ha teheti, eligazolása után vissza sem térne oda.
Carlos Tévez 2007 óta lakik Manchesterben, előbb mint a United játékosa, most pedig mint a City csapatkapitánya éli mindennapjait.

Az argentin ennek ellenére képtelen megkedvelni a várost, és heti 286 ezer fontos fizetése sem javítja kedélyállapotát. Házat esze ágában sincs ott vásárolni, és amint lehetséges, hazamenekülne.

„Marbellán érdemes házat venni, de Manchesterben soha. Vissza se akarok menni oda a későbbiekben se egy hétvégére, semmikor. Egy ház amúgy is hat-hét millió fontba kerül arrafelé, teljesen más világ (mint Argentínában). Inkább bérlek egyet” – mondta a City csapatkapitánya egy argentin televíziós csatornának.

Tévez arra is panaszkodott, hogy nagyon egyedül érzi magát Angliában, és nincs kihez szólnia.

„Nincsenek új barátaim. Mindig a családommal és a gyerekkori barátaimmal vagyok. Ki sem lépek a házból, ha nem muszáj, inkább otthon ülök. Az elmúlt hónapokban különösen magányos voltam, nagyon kemény időszak volt.”

Az angol nyelvvel továbbra is küszködő gólvágó ismét elhintette, nincs már olyan messze a hazatérése.

„Öt éve Angliában játszom, és egyetlen karácsonyt vagy újévet nem töltöttem a családommal. Egyáltalán nem élvezem a futballisták életét” – fakadt ki Tévez, aki korábban elmondta: szíve szerint Olaszországba szerződne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése