Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 14., kedd

Parlour: A duónak maradnia kell

http://www.afcb.co.uk/javaImages/3a/a4/0,,10324~9413690,00.jpg

Ray Parlour elmondta, hogy katasztrófa lenne, ha az Arsenal a nyáron elvesztené Cesc Fabregast és Samir Nasrit is.

Az ágyúsok egykori középpályása nyilatkozott, miután a klub két sztárhoz nagy átigazolásokat kapcsoltak.

Fabregasról már régóta pletykálják, hogy a Barcelonához megy, míg Nasrit a Manchester United figyeli, de Parlour szerint mindkettejüknek a klubnál kellene maradni.

Parlour elmondta, hogy szerinte Arséne Wengernek nem szabad elengedni mindkét játékost.

"Katasztrófa lenne" - mondta a Sky Sports News-nak.

"Samir Nasri tavaly az Arsenal egyik legjobb játékosa volt. Azt hiszem, hogy sokat fejlődött és megszokta a Premier League-et."

"Keményebb lett és azt hiszem, tavaly nagyszerű szezonja volt."

"Mindkettejük elvesztése katasztrófa lenne az Arsenalnak. A menedzserrel és az edzői stábbal Közel vannak a nagy munka befejezéséhez."

"Remélem, hogy Nasri ránéz Wengerre és ezt mondja: Szeretek dolgozni a menedzserrel és maradni akarok még 1, 2, 3 évig."

"Az Arsenal egy nagyszerű klub, ez nem kérdés. Láthatták, hogy Dennis Bergkamp 11 évig, Patrick Vieira 9 évig volt a csapatnál."

"Ez egy különleges klub és remélem, hogy ez sokáig így is fog maradni."

A bajnok Manchester United már 20 millió fontért leigazolta a Balckburn védőjét, Phil Jonest és közel van a megegyezéshez az Aston Villa szélsőjével, Ashley Younggal.

Parlour szerint a következő néhány hét lesz a kulcsidőszak az Arsenalnak, hogy a következő szezonban is a nagycsapatokkal versenyezhessen.

"Ez egy kemény nyár számukra, mert a tavalyi szezon miatt csalódottak a szurkolók" - mondta.

"Hosszú út van az átigazolási piacig - ezért ne kritizálják őket - és remélhetőleg van pénz, de nem tudják, kire költsék."

"Arséne Wenger biztos a dolgában: Itt a pénz, de csak jó játékosokra akarunk költeni."

"Azt hiszem, 4-5 játékosra van szükségük, ha tényleg harcolni akarnak a Manchester Uniteddel, akik már vettek játékosokat, vagy a Manchester Cityvel, akik venni fognak játékosokat, vagy a Liverpoollal és a Chelsea-vel."

"Nagyon érdekes lesz."

Míg a fiatal angol tehetségek, mint például Jones vagy Jordan Henderson 20 millió font körüli pénzekért váltanak klubot, addig az Arsenal jobb árú tengerentúli játékosokat talál.

Parlour több angol játékost szeretne látni az Arsenalban, de megérti Wengert, hogy az olcsóbb játékosokat favorizálja.

"Mindig azt mondtam, hogy Gary Cahill tökéletes lenne az Arsenalnak"- mondta.

"Ez attól függ, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre. Arséne Wenger megtalálja ugyanazt a játékost 5 millió fonttal olcsóbban."

"Érdekes lesz."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése