Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 20., hétfő

Tom: Bizonyítani akarok

http://images.planetf1.com/10/09/800x600/Cleverley_2508706.jpg

Tom Cleverley reméli, hogy méltó lesz a Paul Scholes-szal való összehasonlításokra.

A 21 éves játékos szerepet kaphat az angol válogatott vasárnapi, U21-es Európa-bajnoki mérkőzésén, amikor a háromoroszlánosok Csehország fiataljaival csapnak össze.

Cleverley reméli, hogy a nyár folyamán válogatottjában és klubjában is sikerül kivívnia a játékot.

“Keményen dolgozom az U21-es válogatottban, remélem ezzel a menedzserre is jó hatást bírok,” – mondta a középpályás.

“Ezután júliusban az amerikai túrán fogok részt venni a Uniteddel, ahol jó benyomást akarok kelteni és bekerülni a csapatba. Beszéltem a mesterrel, és azt mondta, számít rám a következő szezonban. Biztos vagyok abban, hogy a nyár folyamán még beszélni fogunk arról, milyen tervei vannak velem.

“Én csak egy jó szezonra gondolok a Uniteddel – ehhez viszont a nyarat is jól kell kezdeni.”

Cleverley elmúlt négy szezonját kölcsönben töltötte az Old Traffordtól távol, de a legutóbbi állomásán, Wiganben annyira meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy a kék-fehérek edzője, Graham Barrow egyenesen az új Paul Scholesnak kiáltotta ki.

A fiatal játékos hálás volt az összehasonlítgatásokért, és minden erejével azon lesz, hogy betöltse a legenda visszavonulásával keletkezett űrt.

“Nagyon jól esett Graham összehasonlítása,” – mondta Clev. “Ez egy kis nyomást rak rám, de mindig örülök, ha olyan hatalmas játékosokkal hasonlítanak össze, mint Paul.

“Ő egy nagyszerű játékos volt, és tudom, hogy rengeteg munka áll még előttem, ha az ő szintjét szeretném elérni. De ha az általa hagyott lyuk egy kis részét betudnám tölteni, az már zseniális lenne.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése