Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 15., szerda

Fabregas boldog az Arsenalnál

http://images.planetf1.com/11/01/800x600/Arsenal-v-Ipswich-Cesc-Fabregas-Joy-Goal_2555185.jpg

Cesc Fabregas elmondta, hogy csalódott az Arsenalnál a sikerek hiánya miatt, de boldog az Emirates Stadiumban.

A spanyol válogatott játékost újra összekapcsolják a Barcelonával, ahol tinédzserként a karrierjét kezdte, majd Észak-Londonba igazolt.

A 24 éves játékos elmondta, hogy még nem született döntés a jövőjéről és még hozzátette, hogy Arséne Wenger és az ágyúsok fogják megmondani, hogy hol játszani a következő szezonban.

Fabregas, aki a szezon utolsó heteit sérülés miatt kénytelen volt kihagyni, kijelentette, hogy nem beszélt Wengerrel május eleje óta, amikor interjút adott egy spanyolországi promóciós rendezvényen.

A tehetséges középpályás biztos benne, hogy az ágyúsok meg tudják törni 6 éve tartó trófeanélküli sorozatukat, de nem válaszolt arra a kérdésre, hogy a Nou Campba igazol-e.

"Aki nem csalódott, ha nem nyer kupákat, az hazudik magának, vagy hiányzik belőle az ambíció."

"Ez egy jó csapat és jó a menedzser is és itt van ez egyik leghűsegesebb szurkolótábor Európában. Úgy vélem, meg tudjuk csinálni az eltervezett programot és egy nap jelentős kupát nyerünk."

"Az Arsenal játékosa vagyok. 8 éve is boldog voltam és most is az vagyok. Most nem gondolok a futballra, csak a nyaralásra."

"Még nincs döntés. Ez nem mindig cak a játékostól függ és most nem tudok semmit."

"Wenger az edző és ő hozza a döntéseket. Őt kérdezzék. A szezon végén sérült voltam és már hat hete nem láttam."

"Nagyon boldog vagyok itt. A többi csak kitaláció. Soha nem tudhatod, hogy mi következik az életedben, ezért nem tudsz előre jósolni." (fc-arsenal.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése