Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 15., szerda

Mozgalmas nyár elé néz az Arsenal

http://www.cbc.ca/sports/indepth/gfx/392-gazidis-ivan070125ap.jpg

Ivan Gazidis, az Arsenal vezérigazgatója azt ígéri a trófeákra évek óta hiába vágyakozó szurkolóiknak, hogy roppant mozgalmas nyár vár rájuk. 

Tavaly az Ágyúsok már nagyon közel jártak ahhoz, hogy megtörjék a 2005 óta tartó sikertelenségi szériájukat, ám a Birmingham City ellen nevetséges védelmi hibák miatt elbukták a Ligakupa döntőt. (A bajnokságban és a BL-ben nagyjából a szokásos időben, a tavasz beköszöntése körül szálltak ki a versenyből idén is.)
Az Arsenal vezére a csapat szurkolóit tömörítő egyesület előtt beszélt nyíltan az elmúlt idényről és a jövőről is:

„A szezon végén magam is csalódottságot éreztem az újabb sikertelen év miatt. Úgy tűnt, most végre tényleg egy igazán emlékezetes évünk lesz, de végül újra csalódnunk kellett, mint már annyiszor. Teljességgel megértem a szurkolók elkeseredettségét. Egyértelmű, hogy változtatnunk kell bizonyos dolgokon. Jelentősebb átalakulás várható a játékoskeretben, jönni és távozni is nagyobb számban fognak játékosok, mint az az előző években megszokott volt. Ahogy Arsene [Wenger] is elmondta, nagyon mozgalmas nyarunk lesz. Fontos azonban azt is látni, hogy katasztrófa helyzet nincs, tehetséges csapatunk van, nem kell a fürdővízzel kiöntenünk a babát is! Meg kell találnunk mely posztokon kell változtatnunk és persze a pénzügyi realitások szabta keretre is figyelnünk kell.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése