Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 14., kedd

Modric nem pótolható edzője szerint

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTId4aSA-kta8OYgqrCfqrn9sS1AvD8ljx6q0yGRQZfjb8jQGsVBg&t=1

Harry Redknapp szerint a horvát középpályás semmiképpen sem távozhat az idén nyáron a Tottenhamtől. 

Luka Modric iránt erős érdeklődést tanúsít az angol bajnok Manchester United, valamint a második helyezett Chelsea is. A 25 éves játékost amiatt is nehéz megtartania a Spursnek, mert a következő idényben nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában, ám Redknapp edző így is teljességgel elképzelhetetlennek tartja Modric eladását:

„Már többször elmondtam, Modric egyszerűen nem pótolható, az ő távozása katasztrófával érne fel. Készen vagyok megharcolni is Luka megtartásáért, még akkor is, ha az érdeklődők sok pénzt és BL-szereplést kínálnak neki. Az elnökünk ígéretet tett rá, hogy nem adja el Lukát, így nem is érzem aktuálisnak a kérdés felvetődését. Épp ellenkezőleg, erősíteni akarunk a csapaton, hogy a következő idényben újra a legjobb négy közé tudjunk férkőzni. Roppant nehéz dolgunk lesz, mert az előttünk végzett csapatok, a United, a Liverpool, a Manchester City, az Arsenal valamint Chelsea is nagyon aktív a piacon, a minőségi játékosokat pedig meg kell fizetni.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése