Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 10., péntek

Interjú az Arsenal új szerzeményévél

http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/409x498/jun_11/gun__1307698342_jenkinson02.jpg?ic=91bc46T

Az új igazolás - és egyébként egész életében hatalmas Arsenal-drukker - Carl Jenkinson tavaly a lelátóról figyelte az Emirates eseményeit. Jövőre akár Arséne Wenger első csapatába is bekerülhet.

A sokoldalú védő a Charlton Athletictől igazolt az Ágyúsokhoz, és elmondta, alig várja, hogy az első csapatba kerülésért harcolhasson az előszezonban a csapat többi tagjával.

Miután aláírt az Arsenallal, a játékos az Arsenal.com-nak adott interjút, milyen érzés a klubhoz tartozni, amelynek gyerekkora óta szurkolt, és a Tony Adams iránt érzett imádatáról is beszélt.

"Hihetetlen érzés csatlakozni. Szavakkal igazán nem kifejezhető, hogy mit érzek most, hogy őszinte legyek." Mondta a 19 éves játékos. "Arsenal-drukkerként elképesztő számomra, és nagyon izgatott vagyok."

"Az apán negyvenvalahány éve éves bérletet vesz magának, és gyerekkora óta jár Arsenal-meccsekre."

"Arsenal-drukkerként nevelt fel engem is, egészen kiskorom óta. Tavaly néhány meccsre is kilátogattam. Az egész családom hatalmas Arsenal-drukkerekből áll."

"Mindig nagy fanatikusa voltam Tony Adamsnek, jelenleg olvasom is a könyvét. Mindig remek vezérként tekintettem rá. Olyan játékos, akitől rengeteget lehet tanulni, és remélem, hogy a nyomdokaiba tudok majd lépni."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése