Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 12., vasárnap

Íme a City Sanchezért tett ajánlata

http://footballcurva.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/Alexis-Sanchez1.jpg

A Barcelona után a Manchester City is megtette maga ajánlatát az átigazolási szezon egyik leginkább keresett játékosáért, Alexis Sanchezért. 

A gránátvörös-kékek egy héttel ezelőtt 30 millió €-t és Bojan Krkic játékjogát ajánlották fel az Udinese chilei sztárjáért, ám ezt sem az udineiek elnöke, Gianpaolo Pozzo, sem pedig a katalán csapat ifjú csatára, Krkic nem fogadta el.

Ennek fényében a City ajánlata sem fogja meggyőzni Pozzo elnököt, ugyanis az angol klub által kínált 28 millió € plusz a szlovák válogatott Vladimir Weiss játékjoga karcsúbb ajánlatnak bizonyul, mint a BL győztes gárda korábbi próbálkozás.

Mindenesetre a szigetországi egyesület ezzel bizonyította tettrekészségét Sanchez megszerzése érdekében és nem csak kerülgeti a forró kását, ahogyan azt ezidáig az Inter és a Juventus is tette.

A hírek szerint sikeres transzfer esetén a Man City Sancheznek egy hosszútávú szerződést és évi 3,5 millió €-s fizetést ajánlana.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése