Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 15., szerda

A City és a Chelsea fizetheti ki az álomárat

http://footballcurva.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/Javier-Pastore2.jpg

Továbbra sem változtak a feltételek Javier Pastore ügyében. 

A Palermo elnöke, Mauro Zamparini lenyilatkozta, az argentin tehetség csak akkor kelendő, amennyiben az érdeklődő csapat 44 millió fontot (50 millió eurót) tesz le az asztalra a játékosért. A hamarosan 22 éves középpályás iránt két angol sztárklub, a Manchester City és a Chelsea fizetheti ki a gigaösszeget, ám Spanyolország óriásai, a Barcelona és a Real Madrid is szívesen megszereznék az argentin válogatott labdarúgót.

Pastore remek szezont tudhatott maga mögött a Serie-A-ban, 11 gólja mellé számos gólpasszt adott a Szicíliából (szintén) távozó Fabrizio Miccolinak. “Továbbra is él az 50 millió eurós határérték.” - mondta el Zamparini a Radio TV-nek. “Távozása esetén szinte biztos, hogy másik bajnokságban folytatja. Megkértem Javier ügynökét, hogy hasonlítsa össze az érkező ajánlatokat. A Chelsea-től, a Real Madrid-tól és a Barcelona-tól is kaptunk konkrét árajánlatot, de a Manchester City is jelezte, hogy hajlandó megadni az összeget. Amennyiben fogadunk el ajánlatot, a játékos és ügynöke jövőhéten már a szerződésben foglaltakat tárgyalhatják az adott együttessel.” Pastore-t 2015-ig köti szerződés a Palermo-hoz, de igen valószínű, hogy a legélénkebb érdeklődő, azaz a Chelsea egy Fernando Torres körüli összeget kiadva kivásárolja abból a fiatal játékost, aki irányítóként és szélsőként is bevethető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése