Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 12., vasárnap

Chelsea-Man. United párharc Modricért

http://www.cleansheetsallround.co.uk/wp-content/uploads/Luka-Modric-Tottenham-Hotspur-2011.jpg

Korábban a Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp úgy nyilatkozott, hogy csapatának középpályása, Luka Modric nem eladó, ám a játékos nagyon szeretne a következő idényben is a Bajnokok Ligájában szerepelni – ez pedig a Spurs-szel nem lehetséges, hiszen a londoniak csupán az ötödik helyet szerezték meg a bajnokságban. 

A Chelsea mellett a Manchester United, illetve a Manchester City is bejelentkezett a Tottenham játékosáért. Alex Ferguson, a United trénere Paul Scholes helyettesét látja Modric-ban, hiszen az eredetileg első számú célpont, Wesley Sneijder nemrég azt mondta, hogy boldog az Inter-nél, és nem hagyja el Milánót. Azonban a Daily Mail úgy tudja, Roman Abramovics és emberei a középpályára mindenképpen a horvátot szeretnék megszerezni.

A Telegraph információi szerint három embert, név szerint Neymart, Alexis Sanchezt, illetve Modric-ot kívánják a nyáron a Stamford Bridge-re csábítani. A Mail cikke szerint: “Harry Redknapp akarata ellenére valószínű, hogy Luka Modric elhagyja a White Hart Lane-t. Viszont, aki meg szeretné szerezni, annak első számú riválisa a Chelsea a játékos kegyeiért folyó harcban, hiszen a londoniak tűnnek a legelszántabbaknak a leigazolását illetően.” Redknapp állítólag már a pótlásán töri a fejét, ki is nézte magának az Everton játékosát, Jack Rodwellt. Modric-ért körülbelül 35 millió fontot kaszálhat a Spurs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése