Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 12., vasárnap

Anelka: Irány Amerika?

http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00228/nic_anelka_05_619x4_228378a.jpg

A Chelsea csatára, Nicolas Anelka az USA felé veheti az irányt, és követheti ex-Arsenal-os honfitársát, Thierry Henry-t a New York Red Bulls csapatába.

Az üzlet abban az esetben valósulhatna meg, ha Romelu Lukaku Londonba igazolna. Az átigazolás díja körülbelül 5 millió font lehet, és a francia játékos már többször elmondta, a jövőben szívesen kipróbálná magát a tengerentúlon, aki így nem csak megízlelné az ottani életet illetve futballt, de jövedelmező is lenne számára a visszavonulása előtti néhány év. Anelka profi karrierjét a Paris St. Germain együttesénél kezdte, majd csupán egy évnyi ott tartózkodás után felfigyelt rá az Arsenal mestere, Arsene Wenger.

Két év elteltével Spanyolországba, a Real Madridhoz szerződött, majd a Liverpool és a Manchester City következett. Ezt követően a Fenerbahce lett az állomáshelye, aztán ismét Anglia, mégpedig a Bolton, majd jelenlegi együttese, a Chelsea. A londoniaknál 116 bajnokin 47 gólt szerzett, azonban mára inkább a fiatalokra építenének a Kékek, így Anelka nem illik bele a klub elképzeléseibe. Korábban David Beckham is úgy nyilatkozott, hogy nagyon bejött neki az élet és a futball egyaránt Amerikában, s valószínűleg Henry is azt tanácsolná a Chelsea támadójának, hogy kövesse őt New York-ba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése