Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 14., kedd

Gazidis: Lesznek igazolások

http://www.arsenal.com/assets/_files/images/nov_08/gun__1227691914_gazidis_ivan1.jpg

Ivan Gazidis reméli, hogy az Arsenal szezonvégi visszaesése miatt forgalmas lesz a nyári átigazolási időszak a klubnál.

A vezérigazgató megosztotta mély csalódottságát a szurkolókkal az utóbbi időszakban nyújtott visszafogott teljesítmény miatt, azonban gyorsan leszögezte, hogy nem kell katasztrófaként értékelni a szezont.

Gazidis hozátette, hogy tisztában van a klubnál uralkodó fájdalmas hangulattal és reméli, hogy a csapat felfrissítése meghozza a trófeákat a 2011-2012-es szezonban.

"A szezon végén nagyon csalódott voltam" - mondta. "Egy ígéretes szezonnak ígérkezett és úgy nézett ki, hogy egy különleges lesz, de aztán a végére csak az ismerős történet maradt. Megértem mindenki érzéseit."

"Nagyon világos számomra, hogy volt néhány hiányosságunk és a szezon végén lesz játékosmozgás. Néhány új igazolás fog jönni és néhányan távoznak a csapattól. Mint ahogy Arséne is mondta, ez egy forgalmas nyár lesz a klub számára."

"De fontos elismerni, hogy nem volt ez a szezon tragédia. Fiatal csapatunk van és nem akarunk senkit kidobni. Meg kell nézni, hogy kik maradnak és kik mennek. Ezt fogjuk tenni a pénzügyi kereteinken belül."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése