Lehetséges átigazolások

Partnerek:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/27/p9sglq1r28o18ix78gse.gif http://noob.hu/2011/05/03/banner.gif http://kepfeltoltes.hu/110607/bayer_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://i52.tinypic.com/jjur95.gif Bannercserék

2011. június 14., kedd

Wilkins: Sturridgere érdemes odafigyelni!

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/2/1/1296584900612/Daniel-Sturridge-007.jpg

A volt Chelsea másodedző szerint a fiatal játékosra nagy jövő várhat a “kékeknél”. Daniel Sturridge másfél szezont követően került kölcsönbe a Bolton-hoz, ahol rendkívül jó tavaszt produkált a tehetséges angol csatár. 

Feltűnt ez a tavaly novemberben kirúgott Ray Wilkinsnek is, aki szerint a 12 meccsen 8 gólt szerző “rendkívüli tehetségre” még sok szép dolog várhat a Stamford Bridge-n. Sturridge már visszatért a csapatához, ahol nincs más célja, hogy a Drogba, Torres, Anelka, Kalou csatárkvartett mellett kiküzdje a kezdőcsapatba jutás lehetőségét. Wilkins szerint – aki majd másfél szezonon keresztül egyengethette Daniel útját – nem fér kétség ahhoz, hogy a 21 éves játékosnak jó esélye van a rendszeres játéklehetőségre. “Ő egy roppant tehetséges srác. Elképesztően gyors és ügyes a labdával és nem szeppen meg, ha helyzetbe kerül. Tapasztaltam már, hogy szívesen kér és fogad tanácsokat a rutinos játékosoktól, így további potenciál van még benne.” - mondta el a szakember a talkSPORT-nak.

“Sajnos eleinte nem sok lehetőséget kaphatott a Chelsea-ben, de láthattuk, hogy a Boltonban játszva elképesztően jó teljesítményt nyújtott. Még mindig nagyon fiatal és van hova fejlődnie. Ám abban biztos vagyok, hogy ő nem egy ígéret marad, hanem egyszer csak robbanni fog, mint egy bomba. Úgy hiszem, hogy ő egy rendkívüli tehetség, így mindenképpen meg kell becsülnie a Chelsea-nek.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése